Praktisk personale

Skibelund har et fantastisk praktisk personale, som dels laver den dejlige mad, dels holder styr på bygninger og haveanlæg, og endelig med kyndig hånd styre administrationen og økonomien.

Gitte Rasmussen
Sekretær

Jeg opholder mig oftest på kontoret, og er klar til at hjælpe jer, når I ringer eller kommer på skolen. Derudover holder jeg styr på skolens økonomi, udbetaling af løn og skolens elevoptag.

Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund:

Jeg har været på Skibelund siden 1. december 2007. Det er en rigtig dejlig arbejdsplads, og jeg nyder at arbejde et sted, hvor arbejdsklimaet er super, og hvor jeg hele tiden bliver udfordret i mine arbejdsopgaver. Derudover er det dejligt at være på en skole, hvor jeg hver dag ser glade elever der vil Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Jeg er uddannet på et revisionskontor er merkonom i økonomistyring og derudover har jeg ca.17 års skoleerfaring.

Anne Jessen
Køkkenleder

Anne leder arbejdet i køkkenet.

 

Email: aj@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund:

Jeg har været på Skibelund Gymnastik og idrætsefterskole siden 1997. Vi har en dejlig skole med dejligt arbejdsklima. Jeg nyder at arbejde med de unge mennesker, og vil gerne udfordre dem med at få nye smags oplevelser. Der er stadig udfordringer, selvom jeg har været her i mange år. Ingen elevhold er ens.

Børge Jørgensen
Pedel

Børge arbejder med skolens fysiske rammer og sætter en ære i at få skolen til at fremstå så pænt som mulig,

Email: bj@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, fordi jeg godt kan lide mit arbejde som håndværker. Jeg blev ansat den 1. august 2005. Da jeg selv har gået på skolen. var det ret nemt for mig at sætte mig ind i den kultur som er på skolen.

Jeg sætter som sagt en ære i at skolen ser pæn ud, og jeg er med til at sætte rammerne for, hvordan den fysisk skal se ud i fremtiden. Mit arbejde er meget frit, og der er aldrig to dage, der er ens.

Troels Westergaard Jensen
Pedel

På Skibelund har jeg mange forskellige arbejdsopgaver, lige fra små-reparationer til større opgaver.

Email: tj@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund? 

Jeg er glad for arbejdet, hvor der også er kontakt med de unge mennesker. Jeg kan godt lide at bruge mine hænder, og derfor er jobbet som pedel lige mig. Jeg har været på Skibelund i ca. 7-8 år. Ved siden af jobbet som pedel er jeg familieplejer.

Inga Jørgensen
Køkkenassistent

Inga arbejder i køkkenet.

Email: ij@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg har været på Skibelund siden 1979. Jeg er her, fordi det er en god arbejdsplads med gode kollegaer og mange nye unge mennesker, som jeg er til at lære om, hvordan maden laves fra bunden.

Grethe Bremerstet Larsen
Køkkenassistent

Grethe arbejder i køkkenet, hvor de roterer imellem det kolde og varme køkken. 

Email: gl@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg har været på skolen siden d. 1. marts 2007.

Jeg synes, det er spændende at lære de unge mennesker om sund og nærende mad. Jeg vil gerne gøre de unge nysgerrige på at smage noget nyt, samt at det er vigtigt, at maden ser lækker og indbydende ud. Derudover vil jeg gerne vise de unge, at maden ikke kommer fra pose, men at vi i køkkenet sætter en ære i at lave det meste selv. 

Henriette Fabricius
Køkkenassistent
Email: hf@s-g-i.dk
Anne Hedvig Müller
Servicemedarbejder
Email: ahm@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund:

Jeg har været på Skibelund i 25 år og er her, fordi det er en god og stabil arbejdsplads, hvor jeg har mulighed for at arbejdet selvstændigt som servicemedarbejder. 

Lisbeth Warming
Køkkenassistent

Lisbeth arbejder i køkkenet og sørger for, at eleverne får god og sund mad hver dag. 

Email: lw@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund: 

Jeg blev ansat i køkkenet i okt. 2017 og er her, fordi atmosfæren på en efterskole er fantastisk, jeg kan lide at omgås unge mennesker, og give dem noget med på vejen. Jeg nyder at lave mad og være en del af et aktivt team.