Bliv elev

Vil du være elev på Skibelund?
Tilmeld dig her.

Læs mere »

Linjer

Benyt dit efterskoleophold til at fordybe dig i lige netop det, der tænder gnisten i dig. 

På Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole dyrker vi sammenholdet igennem vores fælles interesse for gymnastik og idræt. Her får du mulighed for at forbedre dine færdigheder og udforske rammerne for din kunnen sammen med ligesindede jævnaldrende og vores hold af dygtige undervisere. 

Læs mere om vores linjer på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole: 

Det er valgfrit

Næsten alle efterskoler har linjer, og de fleste efterskoleelever vælger en bestemt linje. Men hos os skal du ikke nødvendigvis vælge en linje. Du kan også sammensætte dit skema med flere valgfag i stedet for en linje. 

Hvis du vælger at gå på en af vores linjer på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, gælder dit valg for hele skoleåret, og du har tre timers linjefagsundervisning hver uge. Du har stadig mulighed for at få valgfag ved siden af din linje – blot knap så mange forskellige, som hvis du kun vælger valgfag.

Læs mere om vores fire linjer i menuen til venstre.


Valgfag

På Skibelund kan du vælge mellem en lang række forskellige valgfag og på den måde selv tilrettelægge dit efterskoleophold, så det opfylder, hvad du ønsker dig. Afhængigt af, om du vælger at gå på en af vores linjer, skal du have mellem 1 og 4 valgfag i dit skema. Du vælger valgfag to gange på et skoleår; ved skolestart og igen til jul. 

Læs meget mere om vores valgfag her og se, hvilke vi plejer at tilbyde.