Bliv elev

Vil du være elev på Skibelund?
Tilmeld dig her.

Læs mere: Bliv elev

Danselinjen

Få pulsen op, giv dig hen til beatet og udforsk, hvordan du kan fortolke musikkens kreative udtryk med din krop 

Vipper foden automatisk, når de første toner flyder gennem højtaleren? Så kunne det godt være, du skulle tage et ekstra kig på vores Danselinje. På Skibelund Efterskole sætter vi strøm til dig og dit kropslige udtryk.

Scroll ned for at læse om, hvad undervisningen på vores Danselinje indeholder og få et glimt af vores faciliteter.


Undervisning

Vælger du vores Danselinje, får du plads til at fordybe dig i musikken og dansen sammen med skolens dygtige gymnastiklærere. Vi dykker ned i forskellige stilarter, introducerer dig for en række håndredskaber og lærer dig, hvordan du gør dem til en forlængelse af din bevægelse. For at du kan udvikle dine rytmiske evner, bliver du undervist i styrke- og bevægelsestræning, træning af kropsudtryk og forskellige bevægelsesformer.

Vi kommer til at udfordre dine evner både individuelt og som holdspiller, når vi sammensætter vores serier. Og så kommer vi til at fylde dig med inspiration gennem events og arbejdet med nye og spændende danseformer.

Dine færdigheder bliver selvfølgelig en del af elevholdets mange gymnastikopvisninger. 

Et år på Danselinjen er:

  • Tre timers træning om ugen
  • Hip-hop
  • House og modern
  • Øvelser over gulv
  • Fornemmelse for rum og planer
  • Arbejde med håndredskaber 
  • Serier 

Vores faciliteter

Når man danser, handler det mest af alt om at have plads. Plads til at udfolde sine bevægelser og lege med mulighederne for at udfylde tid og rum. Så det er heldigt, at Skibelund er en gymnastik- og idrætsefterskole, for det betyder, at vi har et hav af fede faciliteter til rådighed. På Danselinjen bruger vi især vores store idrætshaller til at træne i, og ind i mellem slår vi også vejen forbi vores helt egen rytmesal.