Bliv elev

Vil du være elev på Skibelund?
Tilmeld dig her.

Læs mere »

Linjer

Benyt din efterskoleophold til at fordybe dig i lige netop det, der tænder gnisten i dig. 

På Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole dyrker vi sammenholdet igennem vores fælles interesse for sport. Her får du mulighed for at pleje din interesse, forbedre dine færdigheder og udforske rammerne for din kunnen sammen med ligesindede jævnaldrende og vores hold af dygtige undervisere. 

Det gælder ikke mindst på vores fire linjer:

Hos os SKAL du ikke vælge en linje – du kan også sammensætte dit skema med valgfag – men det er en mulighed, hvis du ligesom os brænder for en af idrætsdisciplinerne på vores linjer.

Hvis du vælger at gå på en af vores linjer, gælder dit valg for hele skoleåret, og du har tre timers linjefagsundervisning hver uge. Du har stadig mulighed for at få valgfag ved siden af din linje, bare knap så mange forskellige.

Læs mere om de fire linjer, vi tilbyder, i menuen til venstre.


Valgfag

På Skibelund kan du vælge mellem en lang række forskellige valgfag og på den måde selv tilrettelægge dit efterskoleophold, så det opfylder dine drømme. Afhængigt af, om du vælger at gå på en af vores linjer, skal du have mellem 1 og 4 valgfag i dit skema. Du vælger valgfag to gange på et skoleår. Ved skolestart og igen til jul. 

Læs meget mere om vores valgfag her og se hvilke, vi plejer at tilbyde.