Efterskole med gymnastik

Bliv elev

Er du interesseret – tilmeld dig

Læs mere »

Campus Vejen

Campus Vejen er et helt nyt formelt samarbejde mellem de 7 institutioner: Vejen Gymnasium, Vejen Business School, Vejen Idrætscenter, Grønvangsskolen, Askov Høj- og Efterskole og Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, med start i 2015. Ud over de nævnte institutioner er en række andre institutioner; Vejen Kunstmuseum og Vejen Musikskole og flere foreninger i Vejen-området tilknyttet Campus Vejen.

 

Campus Vejen er skabt, institutionerne i mellem, i et forsøg på at skabe de bedst mulige rammer for læring, fysisk aktivitet og fællesskab blandt unge i Vejen Kommune. Det har været målsætningen at uddannelsesinstitutioner, foreninger og faciliteter i fællesskab skal skabe nye og unikke rammer for det gode ungdomsliv i Vejen Kommune. Campus Vejen er skabt på ideen om, at en mere helhedsorienteret og tværgående tilgang til udbuddet af uddannelser, idræt, sport og kulturelle aktiviteter kan skabe ny synergi og øge kvaliteten af tilbuddene for unge.

 

Institutionerne i Campus Vejen samarbejder løbende om forskellige idrætslige og kulturelle tilbud, og udvikler hele tiden nye samarbejdsrelationer.

 

Som en del af Campus Vejen har elever på Skibelund fri adgang til de mange spændende faciliteter i Vejen Idrætscenter.

 

Link til Campus Vejen

 

Læs mere om Campus Vejen:

Campus Vejen