På tur med skolen

Skitur

Hvert år er hele skolen på skitur. Vi drager samlet afsted – hele skolen; alle elever og lærere til Trysil i Norge. Trysil er Skandinaviens største skisportssted og rummer udfordringer for såvel øvede, som for nybegyndere på ski.

Når vi på Skibelund tager på skitur, så handler det om fællesskab. Vi har en fantastisk uge i sneen, hvor vi boltre os på de norske pister, vi bor i hytter, laver selv maden og bliver på ny rysten sammen på en herlig måde under åben himmel i et fantastisk snedækket landskab.

Skibelund Efterskole ski

Studieretningsture

Vores studieretninger i 10. klasse, 1) den kultur- og samfundsfaglige studieretning , 2) Den naturvidenskabelige studieretninger , 3) Den business orienterede studieretning samt 4) Håndværks, Omsorg og Service-studieretningen arrangerer en studietur inden for deres faglige område. Turenes destination kan variere fra år til år og vil oftest være indlands, men kan også foregå udlands..

På samme måde arrangerer vi hvert år ture ud af huset for 9. klasserne. Turen bygges fortrinsvis op med et samfundsfagligt sigte.

Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur

 

Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur