Weekends

På Skibelund glæder vi os altid over, at der er mange elever, der gerne vil blive på skolen i weekenderne. Weekenderne er altid åbne for elever, og vi ser frem til at kunne skabe et anderledes program i weekenderne, end det hverdagen byder på. Vi planlægger weekendprogrammer frem i tiden, så eleverne i god tid har mulighed for at se hvilke aktiviteter, der står på programmet i de forskellige weekends.

I foråret vil gymnastikopvisningerne fylde mange weekends, hvor vi er rundt i landsdelen og præsentere skolens flotte gymnastikopvisning til lokalforeninger, landsdelsarrangementer mv. Som elev på Skibelund skal du regne med, at de fleste weekends i marts måned vil være fyldt med gymnastikopvisninger, hvor alle elever deltager.

Skibelund Efterskole

Almindelige weekends

I almindelige weekends kan eleverne tage hjem, men er også meget velkomne til at blive på skolen. Der vil være et program for weekenden, som almindeligvis er fælles for alle de elever, der bliver på skolen. Vi anbefaler, at du bliver på skolen i flere weekends og lever med i fællesskabet. Hvis du tager hjem i weekenderne, har du almindeligvis fri fredag kl. 15.30. Du skal være tilbage på skolen søndag aften mellem kl. 18.30 og 21.30.

Senest mandag forud for weekenden, skal eleverne give skolen besked på, hvorvidt de er på skolen i den kommende weekend.

Skibelund Efterskole fritid

Forlængede weekends

Vi har enkelte forlængede weekends, hvor eleverne har fri en ekstra dag, og hvor skolen mere eller mindre lukker ned. Vi vil stærkt anbefale jer at tage hjem i disse weekends, og prioritere at blive på skolen de andre weekends. Det vil også være hensigtsmæssigt at forsøge at placere tandlægebesøg, lægebesøg på disse erstatningsfridage, så det ikke kommer til at gå ud over skoletiden.

Skibelund Efterskole

Obligatoriske weekends

Obligatoriske weekends er weekends, hvor man som elev skal blive på skolen. Her er der forskellige arrangementer, som alle skal deltage i. Det er f.eks. gymnastikopvisninger i marts, og Efterskolernes Dag og forældredagen i september. De obligatoriske weekends fremgår af skolens kalender.