På tur med skolen

Skitur

Hvert år er hele skolen på skitur. Vi drager samlet afsted – hele skolen; alle elever og lærere til Trysil i Norge. Trysil er Skandinaviens største skisportssted og rummer udfordringer for såvel øvede, som for nybegyndere på ski.

Når vi på Skibelund tager på skitur, så handler det om fællesskab. Vi har en fantastisk uge i sneen, hvor vi boltre os på de norske pister, vi bor i hytter, laver selv maden og bliver på ny rysten sammen på en herlig måde under åben himmel i et fantastisk snedækket landskab.

Skibelund Efterskole ski

Storbytur i Europa

Vores studieretninger i 10. klasse, 1) den kultur- og samfundsfaglige studieretning , 2) Den naturvidenskabelige studieretninger , 3) Den businessorienterede studieretning samt 4) Håndværks, Omsorg og Service-studieretningen arrangerer en studietur inden for deres faglige område. Turene går ikke noget bestemt sted hen, men vil typisk gå til en storby i Europa.

På samme måde arrangerer vi hvert år en studietur for 9. klasse til en europæisk storby. Turen bygges fortrinsvis op med et samfundsfagligt sigte.

Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur

 

Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur   Skibelund Efterskole studietur