Medarbejdere

Ledelse

Rasmus Seistrup
Forstander

Rasmus er skolens forstander.

Email: rs@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund:

Jeg er her, fordi jeg gerne vil være med til at udvikle unge til at tage ansvar for sig selv, hinanden og deres omgivelser. Jeg håber på, at kunne være med til at give de unge mennesker modet, troen på og ikke mindst viljen til at skabe det liv, som hver enkelt måtte ønske sig. Alt sammen i respekt for den foranderlighed, der er i samfundet.

Svend Erik Madsen
Viceforstander

Svend Erik underviser i tysk og er uddannelses- og erhvervsvejleder.

Email: sem@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg blev ansat i 1985 med en kæmpe passion for at give eleverne glæde og oplevelser ved gymnastik og spring.
I dag er gymnastikken ikke mit arbejdsområde, men det er stadig tydeligt at de oplevelser eleverne har i gymnastikken, stadig er værdifulde i arbejdet med at skabe et godt fællesskab.

I dag er mit primære arbejde skemalægning, planlægning, ajourføring af skolens intranet og meget andet administrativt. Der er heldigvis stadig tid til undervisning og samvær med eleverne gennem tysk og vejledning.

Det er en stor motivation i efterskolearbejdet hver dag, at møde elevernes engagement og glæde, og følge deres personlige og sociale udvikling igennem et skoleår.

Anders Kjeld Finnerup
Afdelingsleder

Anders underviser i matematik i 10.kl. og så er han uddannelses- og erhvervsvejleder.

Email: af@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, fordi jeg brænder for den særlige skoleform, som efterskolen er. Jeg er vild med den udvikling et ungt menneske gennemgår igennem et år på efterskolen. Fra usikkert, at vinke farvel til sine forældre, falde til og så i løbet af året gøre skolen til sit hjem, for slet ikke at ville forlade den igen.

For mig er Skibelund med gymnastikken, sin historie og sit personale en legeplads, hvor de unge kan afprøve og udvikle sig selv i det trygge fællesskabet.

Lærere

Bolette H. Præst
Lærer

Bolette er gymnastik-, danse- og kontaktholdslærer. Hun underviser på rytme- og dancelinjen og i pigegymnastik og fællesgymnastik.

Email: bhp@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg underviser på Skibelund, fordi jeg brænder for at danse og lave gymnastik. Jeg har igennem de seneste år fået opbygget en kæmpe inspirationsboks, som jeg er klar til at dele ud af. Jeg vil gerne vise eleverne den glæde, de livskvaliteter og det fællesskab, der er i gymnastik og ved fysisk aktivitet. Vi skal svede, grine, smile, udfordre og udvikle hinanden i fælleskab.

Daniel Fabricius Sommerkorn
Lærer

Daniel underviser i tysk og valgfag, og så er han naturligvis også kontaktlærer. 

Email: ds@s-g-i.dk
Flemming Phil
Lærer

Flemming underviser på fodboldlinjen, engelsk i 10. klasse og i medborgerskab i 9. klasse og så er han kontaktlærer.

Email: fp@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Skibelund er et sted, hvor der er plads til at gro og vokse som menneske. Skolen summer af god energi og drive.

Det er en daglig fornøjelse at have andel i unge menneskers faglige og personlige udvikling og trivsel. Og i kraft af mine kompetencer; udlært mekaniker, slagteriarbejder og lærer fra 2002 på Ribe seminarium, samt en A-licens som fodboldtræner, oplever jeg, at være godt klædt på til netop det.

Frederik Kirkegaard Gotczoll
Timelærer

Frederik underviser i spring. 

Gustav Gøbel
Lærer

Gustav underviser i gymnastik, på springlinjen og i valgfagene ‘outdoor/adventure’ og ‘knallertværksted’. Derudover er han kontaktlærer.

 

 

Email: gg@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, fordi jeg brænder for at hjælpe eleverne med at udvikle sig! Om det er i springcenteret, hvor de kan lære nye fede spring, eller om det er i udviklingen hos dem selv som mennesker – så er Skibelund stedet hvor eleverne virkelig kan rykke sig!

Gustav Viborg
Lærer

Gustav underviser i gymnastik, linjespring og diverse valgfag – og så er han kontaktholdslærer.

 

 

Email: gv@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Det, at bruge tid sammen med unge mennesker, giver en ekstra og helt særlig energi i hverdagen. Jeg går meget op i at de enkelte elever og lærere udvikler sig, og at vi også gør det SAMMEN.

På den måde skaber vi nemlig et suverænt grundlag for at udvikle fællesskabet på SGI.

At vi så samtidig kan gøre det igennem skolens stærke gymnastikprofil, er jo bare kirsebærret på toppen, og her vil jeg gøre mit til, at det både bliver sjovt og udfordrende, og at det er mere end okay at lave fejl – for det er jo ved fejl, vi udvikler os.

Joachim Bekker
Timelærer

Joakim underviser i spring.

Jonas Madsen
Lærer

Jonas underviser på studieretningen Erhverv og i matematik, klaver, band, guitar og sangtime. Derudover er han linjefags- og valgfagslærer i fodbold, og så er han kontaktlærer. 

 

 

 

 

 

Email: jm@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er en musik- og idrætsnørd, der synes, det er fedt, når eleverne kan mærke hinanden i fællesskabet; både gennem musikken og bevægelsen. Når der kæmpes for og med hinanden på fodboldbanen, når det groover i musiklokalet, og når hele elevholdet synger igennem i festsalen. Det giver kæmpe glæde, og det er bare fantastisk! Det er derfor, det er lækkert at være lærer på SGI.

 

Kamilla Smedegård Kjærbye (på barsel)
Lærer

Kamilla underviser i matematik og gymnastik, og så er hun k-lærer. 

 

Email: kk@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg elsker at undervise i gymnastik, og se en opvisning udvikle sig i samarbejde med kollegaer og elever. Mest af alt elsker jeg, at lære en masse søde elever at kende, og være en lille del af deres liv i et helt år.

Katrine Lyhne
Lærer

Katrine underviser i dansk på Naturfags- og Businesslinjen, suppleringsfaget ‘PR’ og i studieretning Business. Derudover har hun sangtimer og samlinger. Hun er en del af skolens PR og kommunikation, og så er hun kontaktlærer.

Email: kl@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg elsker at arbejde med – og være sammen med unge mennesker og det er noget helt særligt, at være det på Skibelund, hvor fællesskabet og efterskoleånden lever og bobler over alt. 

Jeg er drevet af at inspirere, motivere, vejlede, støtte og flytte de unge mennesker, så de udvikler sig derfra hvor de er, og jeg er vild med, at være med til at give dem et år, de for altid vil have med sig i bagagen.

 

Kirstine Knold
Timelærer

Kirstine er timelærer i dans. 

Line B. Petersen
Lærer

Line underviser i matematik, fysik og Tech i 10. klasse samt medborgerskab i 9. klasse. Derudover underviser hun på Krea- og Designlinjen samt i krea-valgfag. Line er også kontaktlærer. 

 

 

 

Email: lbp@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg vil gerne være med til, at inspirere de unge mennesker på Skibelund til, at være nysgerrige på verden og til at dyrke fællesskabet og relationerne. Desuden går jeg meget op i, at hjælpe de unge mennesker med at blive klar til de udfordringer og glæder, som livet byder på.

Jeg blev uddannet lærer i 2004 og har været på Skibelund siden 2018.

Louise Stage
Lærer

Louise underviser i engelsk i 9. klasse samt på Samfundsfags- og Businesslinjen. Derudover har hun valgfaget “Hos mormor” og “Krea”, og så er hun kontaktlærer.

 

 

 

Email: ls@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg har efterhånden været lærer på Skibelund i mange år, og det af mange årsager. Vigtigst er dog, at være med til at give vores skønne elever en lærerig, dannende, mindeværdig og ikke mindst sjov efterskoletid – sammen med alle mine fantastiske kolleger. Det er betydningsfuldt for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for unge mennesker i et år eller to af deres liv, ganske som jeg selv oplevede det i sin tid.

Lonnie Dahm Olesen
Lærer

Lonnie underviser i tysk i 9. og 10. klasse, matematik i 10. kl. og ekstra matematik. Desuden er Lonnie linjefagslærer på Krea- og Designlinjen, og så er hun en del af skolens inklusionsudvalg. Lonnie er også kontaktlærer. 

 

Email: lo@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, fordi jeg gerne vil være med til at udvikle unge til, at tage et socialt ansvar og til at tage ansvar for både sig selv og andre. Og for at gøre unge nysgerrige på, og engagerede i den verden de lever i.

Jeg er efterskolelærer, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg brænder for den grundlæggende idé med efterskoler, hvor vi voksne kan være en del af unge menneskers liv, og med til at give dem et skoleår for livet.

Luli Pedersen
Lærer

Luli underviser i engelsk i 9.klasse, dansk i 10. klasse og på studieretningen Business. Derudover har hun valgfaget ‘Surprise’, læseløft, cd-ord og AKT-funktion, og så er hun kontaktlærer. 

Email: lp@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, da jeg har en grundlæggende nysgerrighed på ungdommen og er begejstret for de nære relationer, der opstår eleverne i blandt, og relationerne der knyttes mellem elever og lærere. Der er noget helt særligt ved at være i nu’et med eleverne og opleve deres positive udvikling gennem den enorme succes et år på Skibelund er for dem.

Jeg har været ansat siden 2016 og har tidligere arbejdet i folkeskolen. Jeg er uddannet køkkenleder i 1993 og lærer fra Professionshøjskolen UC Syddanmark i Esbjerg.

Mads Brander
Lærer

Mads underviser i gymnastik og så kan han noget ret så sejt; Martial arts tricking, som eleverne også får lov at prøve kræfter med. 

Læs mere
Skjul vindue

Det kan godt være at mennesket ikke er skabt til at flyve, men her på Skibelund forsøger vi alligevel!

Jeg er på Skibelund, fordi gymnastik altid har været en stor del af mit liv. Det har givet mig mange personlige sejre og oplevelser. Her har jeg mulighed for at give mine erfaringer videre og være med til at dygtiggøre eleverne.

Det bedste ved mit arbejde er at følge de unge menneskers udvikling i løbet af året.

Mikkel Brogaard
Lærer

Mikkel underviser i engelsk i 9. og 10. klasse, samt på springlinjen og i valgfaget ‘nørderiet’. Derudover er Mikkel en del af skolens PR og kommunikation, og så er han kontaktlærer.

 

Email: mb@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg har en stor interesse i de unge menneskers dannelses- og udviklingsproces i forskellige konstellationer, som kan være de boglige timer, gymnastikken, idrætten, på værelset eller til aftensmaden. At se eleverne gå fra ”JEG til OS og blive en del af det større”, er også noget af det, der har stor værdi for mig.

Jeg nyder at arbejde med de unge mennesker, og stræber efter at gøre en forskel, som eleverne kan huske tilbage på i mange år. Som tidligere efterskoleelev ved jeg, hvor stor mulighed man har på efterskole for at udvikle sig, og den udvikling vil jeg gerne tage del i.

Skolen har trygge rammer, lækre omgivelser og rigtig gode faciliteter for og til de unge mennesker, og derfor er jeg på Skibelund.

Nadja B. B. Jensen
Lærer

Nadja underviser i dansk i 9. og 10.kl, og i religion, samfundsfag og historie i 9.kl. Nadja er desuden en af skolens AKT-medarbejdere. Derudover har hun valgfaget ‘Hos Mormor’, og så er hun også kontaktlærer.

Email: nbj@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg sætter både den faglige og sociale udvikling højt, og i min dagligdag har jeg fokus på at modne eleverne gennem fællesskaber, som bl.a. bygger på livsglæde, ligeværd og tolerance.

Ninna Blom
Lærer

Ninna underviser i dansk og matematik i både 9. og 10. klasse. Derudover er hun AKT-vejleder og kontaktlærer. 

Email: nb@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg har været lærer på Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole siden marts 2007. Jeg har været her i så mange år, fordi jeg brænder for og nyder arbejdet og samværet med unge mennesker. At være efterskolelærer er for mig den optimale måde at være lærer på, fordi jeg har muligheden for både at undervise, og være sammen med de unge i deres fritid om aftenen og i weekenderne. Ligefrem kommunikation og den åbne dialog har stor værdi for mig, og jeg vægter højt, at efterskolen er et miljø, hvor alle trives, og har respekt og tillid til hinanden.

Nitta Olesen
Lærer

Nitta underviser i dansk i 9. og 10. klasse, på studieretningen Erhverv og på fitnesslinjen. Nitta er en del af skolens AKT-team og så er hun kontaktlærer. 

 

Email: no@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

For mig er det at være efterskolelærer en livsstil, hvor fællesskab, faglighed og personlig udvikling går hånd i hånd. Skibelund har en helt særlig ånd, hvor der er plads til forskellighed og udfoldelse, både for elever og ansatte.

Petrine Reimers
Lærer

Petrine underviser i gymnastik, idræt og matematik i 9.klasse. Derudover har Petrine valgfaget ‘Girls Corner’, og så er hun vejleder og kontaktlærer. 

Email: pr@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Jeg er på Skibelund, fordi jeg brænder for at give de unge mennesker et år fyldt med læring, inspiration og udfordringer. Det er fantastisk at se, hvordan eleverne udvikler sig personligt og socialt. At kunne være en del af denne proces giver mig energi og motivation til at blive ved år efter år.

Som gymnastiklærer vil jeg gerne vise hvordan gymnastikken skaber glæde og hvordan fællesskabet kan blomstre igennem bevægelse og samarbejde. Efterskolelivet er noget helt særligt, og det betyder meget for mig, at kunne videregive det jeg lærte, da jeg selv gik på efterskole. Jeg er vild med at kunne give eleverne et mindeværdigt år fuld af tryghed, udvikling og masser af oplevelser.

Sanne Krause
Lærer

Sanne underviser i dansk og engelsk i 10. klasse. Derudover underviser hun på studieretningen Samfund og Kultur og i suppleringsfaget ‘event’. Sanne har sangtime og samlinger, og så er hun kontaktlærer. 

 

Email: sk@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er på Skibelund, fordi jeg gerne vil være med til at skabe et fantastisk efterskoleår sammen med eleverne. Jeg håber, at kunne introducere dem for musikalske og kulturelle oplevelser og sange, som måske kan følge dem igennem livet – som kun musik kan. Derudover håber jeg på, at kunne bidrage positivt til, at de trives i deres hverdag på skolen, og at vi sammen kan skabe tryghed til at udfolde os og lære os selv, og hinanden at kende.

Simon Møller
Lærer

Simon underviser i naturfag i 9.kl, samt på naturvidenskabelig studieretning i 10.kl. Han underviser også på suppleringsfaget ‘Sundhed’, han linjefagslærer på fitness- og fodboldlinjen og så er han kontaktlærer.

 

Email: sm@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg arbejder på en efterskole, fordi jeg nyder arbejdet med de unge mennesker. Jeg brænder for at gøre en forskel (store og små) i elevernes liv. Hvad enten det hedder i store oplevelser sammen, eller blot hyggelige øjeblikke, som efterskolen jo har masser af. Jeg nyder alle de små øjeblikke som er særligt for efterskoleformen (aftenvagter, godnatning osv. osv.).

Derudover brænder jeg rigtig meget for det sociale og for at brede smil og grin. Jeg føler, at Skibelund passer godt ind her, da det sociale bliver vægtet rigtig højt på skolen både blandt eleverne og lærerne ja, på skolen generelt. Derudover har skolen en profil, med nogle elever, som jeg nemt kan identificere mig med, da jeg nok var som mange af vores elever, da jeg havde deres alder.

Praktisk personale

Gitte Rasmussen
Sekretær

Jeg opholder mig oftest på kontoret, og er klar til at hjælpe jer, når I ringer eller kommer på skolen. Derudover holder jeg styr på skolens økonomi, udbetaling af løn og al administration vedr. elever.

Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

SGI er en rigtig dejlig arbejdsplads. Jeg nyder at arbejde et sted, hvor arbejdsklimaet er super, og hvor jeg hele tiden bliver udfordret af mine arbejdsopgaver. Derudover er det dejligt at være på en skole, hvor jeg hver dag ser glade elever, der virkelig vil Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Jeg er uddannet på et revisionskontor og er merkonom i økonomistyring. Jeg har cirka to årtiers skoleerfaring, og har været på Skibelund siden 2007. 

Anne Jessen
Køkkenleder

Anne leder arbejdet i køkkenet.

Email: aj@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Vi har en dejlig skole med dejligt arbejdsklima. Jeg nyder at arbejde med de unge mennesker, og vil gerne udfordre dem med nye smagsoplevelser.

Jeg er udannet kok, og jeg har været på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole siden 1996.

Grethe Bremerstent Larsen
Køkkenassistent

Grethe arbejder i køkkenet.

Email: gl@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Det er spændende, at lære de unge mennesker om sund og nærende mad, der ser indbydende ud. Jeg vil gerne gøre dem nysgerrige på at smage noget nyt og vise, at maden ikke kommer fra pose, men at vi i køkkenet sætter en ære i at lave det meste selv.

Jeg har været på skolen siden d. 1. marts 2007.

 

Henriette Fabricius
Køkkenassistent

Henriette arbejder i køkkenet

Email: hf@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Lisbeth Warming
Køkkenassistent

Lisbeth arbejder i køkkenet.

Email: lw@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Atmosfæren på en efterskole er fantastisk. Jeg kan lide at omgås unge mennesker, og give dem noget med på vejen. Jeg nyder at lave mad, og at være en del af et aktivt team. Dette og mere til er siden 2017, hvor jeg blev ansat, til fulde blevet indfriet her på Skibelund.

Nathja Karlsen
Køkkenassistent

Nathja arbejder i køkkenet.

Email: na@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg elsker alsidigheden i efterskolelivet og det, det giver, at være blandt de unge mennesker i hverdagen .

Jeg vil gerne begejstre med lækker, sund og kreativ mad. Jeg brænder for at udfordre elevernes madmod og vil gerne inspirere til endnu mere madmod!

Jeg er i 2006 uddannet pædagog, og ser det, at være ansat på Skibelund som en helt unik mulighed for at kombinere min uddannelsesmæssige baggrund med min helt store passion for mad. Jeg håber, at jeg på en positiv måde kan være med til at bidrage til en sund og spændende madkultur på Skibelund, og måske også være med til at udfordre elevernes nysgerrighed i køkkenet.

Rasmus Klindt
Pedel

Rasmus er en af skolens to pedeller, som sørger for, at skolen altid er i tip top stand – der er ikke det, Rasmus ikke kan fikse!

Email: rk@s-g-i.dk
Læs mere
Skjul vindue

Hvorfor er du på Skibelund?

Jeg er her på skolen, for at få den og dens omgivelser til fremstå bedst muligt, så de unge mennesker har de bedste muligheder for, at kunne trives i og omkring skolen, både håndværksmæssigt og socialt.

Da jeg selv er tidligere elev her, ved jeg hvad det indebærer, og jeg går ikke på kompromis med noget!

Udover det, bruger jeg også min tid med eleverne, så de kan lære at klare sig selv fremtiden, og få lidt små håndværksopgaver med sig i rygsækken, når de skal videre i livet fremover!

Michael Schack
Pedel

Michael er pedel på skolen. Sammen med Rasmus sørger han for, at skolen altid er i tip top stand. 

Email: ms@s-g-i.dk