Samarbejdspartnere

Skibelund har flere samarbejdspartnere i såvel nærmiljøet som skoleverdenen.


VIC2-top

Vejen idrætscenter

Knap 4 km fra Skibelund ligger Vejen Idrætscenter (VIC), som er et af Danmarks bedste og mest velrenommerede idrætscentre. På Skibelund benytter vi os ofte af de mange faciliteter i VIC, når ikke vores egne haller og baner slår til, eller når vi ønsker at benytte os af nogle af de mange specialfaciliteter centret rummer – som fx atletikstadion, kunststofbaner til fodbold, tennis- og sqaushbaner, stort motions- og fitnesscenter, svømmehaller mm.


Skibelundforeningen

Skibelundforeningen er en forening, der passer på og udvikler de nationale og folkelige mindesmærker, der er eller bliver opstillet i Skibelund Krat, hvor vores efterskole ligger. Foreningen støtter også det folkelige og nationale arbejde i de tidligere grænseegne og i de ved grænsedragningen i 1920 fremkomme nye grænseegne.


Sønderjydsk Skoleforening

Sønderjydsk Skoleforening er en af Sønderjyllands ældste foreninger. Den blev dannet i 1892 for at styrke dansk historie og sprog.

Kommer man fra en familie, der er bosat i Sønderjylland, er det muligt at søge tilskud til sit efterskoleophold på Skibelund hos Sønderjysk Skoleforening.


Vejen – Genforeningsarrangementer

I forbindelse med 100-året for genforeningen i 2020, er der en række aktiviteter til markering af dette i og omkring Vejen. Det gælder også i Skibelund Krat, hvor vi på skolen naturligvis tager del.