Udlejning

På Skibelund er der hver uge mange mennesker igennem huset. Det er selvfølgelig først og fremmest vores egne unge mennesker, men også DGI-lansdelshold, lokale foreninger og virksomheder lejer sig ind til til forskellige arrangementer. I sæsonen 2017 – 2018 vil flere landsdelshold have deres faste ugentlige træning på skolen, og mange lokalforeninger kommer forbi og afholder weekendtræning, dagstræning eller events i vores faciliteter. Nogle overnatter mens andre blot er her en enkelt dag, alt afhængig af ønsker og behov.

Med et af regionens mest moderne og veludstyrrede springcentre har vi alle muligheder for at tilgodese mange af de forskellige behov moderne gymnastik skaber. Med moderne undervisningslokaler og fællesarealer, spisesal til 160 og hyggelige udearealer, kan vi på Skibelund tilbyde rammen om mange forskellige arrangementer.

Vil du vide mere om mulighederne for at bruge Skibelunds faciliteter med din forening, til et kursus eller en lejrskole, så skriv til skolen på kontor@s-g-i.dk eller ring på 75 36 07 51.