Undervisning

På Skibelund er vi ambitiøse med den boglige undervisning, fordi vi ved, at det giver dig de bedste muligheder i fremtiden. 

Vores elever i 9. klasse afslutter skoleåret med folkeskolens afgangseksamen. For at sikre dig, at du bliver klar til dit næste skoleforløb på den bedste måde, har eleverne i 9. klasse niveaudelt undervisning og forskellige arbejdsformer, hvor motivation og mulighed for at tage ansvar for egen læring og udvikling er i højsædet. 

Elever, der er fagligt udfordret kan yderligere få støtte gennem inklusion, læseløft og ekstra undervisning i matematik. 

10. klasse er starten ungdomsuddannelsen, og på Skibelund afslutter du skoleåret med 10.klasseprøverne. Vores 10. klasseselever har den boglige undervisning på en af skolens fire tværfaglige studieretninger. 

Studieretningerne giver dig mulighed for at fordybe dig i et fagområde, som du kommer til at prøve kræfter med både praktisk og bogligt. 

Du læse mere i menuen til venstre, om vores fire studieretninger,  Kultur og samfund, Busines, Naturvidenskab eller Håndværk, omsorg og service, som du kan vælge imellem.