Rejser og ture

På Skibelund er vi hvert år på rejser og ture ud af huset. De går både til ind- og udland med det formål at bygge sociale bånd, fællesskab og faglig forståelse.

At rejse er at leve. Det tror vi også på på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole. I hvert fald ved vi, at rejser og ture – uanset om destinationen er nær eller fjern – er noget, som puster liv i vores fælles ånd.

På nogle af vores ture er det et fagligt formål, vi rejser efter, mens vi på andre ture tager afsted for at styrke og dyrke det sociale mellem elever og lærere. Fast på programmet er den årlige skitur, vores linjeuge og klassetur samt k-holdstur.


Skitur

Vores årlige skitur ligger typisk i uge 6, hvor hele skolen – alle elever og lærere – rejser til et skisportssted i Europa for at bruge en uge i sneen sammen. Skituren handler for os om at være sammen på en anden måde end derhjemme. Selvfølgelig lærer du også at stå på ski – og vi har hvert år både nybegyndere og øvede med – men det vigtigste på turen er sammenholdet, som danner rammen om alle de aktiviteter, vi foretager os, mens vi boltrer os under åben himmel i et fantastisk snedækket landskab. 

Rejser efterskole skitur


Linjeugen 

Linjeugen er en hel uge, hvor vi dedikerer al vores tid til linjefaget. Går du på fodboldlinjen, får du en uge med fodbold fra morgen til aften. Det samme gælder på springlinjen, rytme- og dancelinjen, Krea og fitnesslinjen. Her er tiden til fordybelse og udvikling, og vi ser ugen som en unik mulighed for, at vi i fællesskab opnår nye niveauer inden for vores gymnastik- og idrætsgrene. Uanset hvilken linje du går på, så byder linjeugen også på aktiviteter uden for efterskolens rammer. Nogle finder de mest linjerelevante aktiviteter i nærmiljøet, mens andre rejser længere væk. Det planlægger vi fra år til år.   

rejser og ture efterskole