Linje- og valgfag

På Skibelund giver vores linjefag og valgfag dig mulighed for at fordybe dig i og blive bedre til det, som du interesserer dig for.  Linjefagene er til dem, der vil fordybe sig i en idrætsdisciplin, men det er ikke noget, du skal vælge – det er en mulighed.

Finder du i stedet valgfagene mere spændende, kan du vælge blandt dem, og dermed få plads til flere forskellige fag i dit skema.

Elever, der har linjefag, har også valgfag, men de har ikke helt så mange forskellige, fordi nogle af deres valgfagsperioder er fyldt ud med linjedag. 

Når du vælger linjefag gælder dit valg for hele skoleåret, og du har tre timers linjefagsundervisning hver uge. Du kan læse mere om vores fire linjer: Spring, Fodbold, Rytme-Dance og Fitness i menuen til venstre. 

Vælger du at udfylde timerne i dit efterskoleår, hvor de andre har linjefag, med valgfag, så skifter du valgfagene hver halve år. Det er forskelligt fra skoleår til skoleår, hvilke valgfag vi har på programmet, men i menuen til venstre kan du læse om nogle af dem, som vi plejer at tilbyde.

Skibelund Eferskole 68